Ultima etapa Belt League va fi incendiara!

Sezonul 2013-2014 al BJJ Romania Belt League se incheie pe 17 mai la Vilcea. Behring Romania, prin Stefan Serafim, organizeaza ultima etapa a sezonului:
Cupa Behring Vilcea Open – Belt League 2014. Aflata la editia a 6-a, competitia va decide campionii categoriilor, dar mai ales castigatorii celor 4 centuri Belt League! Trei dintre centuri isi vor gasi noi detinatori, dupa 17 mai. Radu Paul (Absoluto BJJ) si Robert Toma (Daos), campionii de anul trecut in categoriile Open Incepatori, au fost avansati la centuri superioare, iar Mihai Handrea (Absoluto BJJ) nu se regaseste in clasamentul Open Avansati. Singurul sportiv care are sanse sa-si mentina titlul de Campion Belt League in categoria Open este Horatiu Balint (Absoluto BJJ).

Etapa a 3-a, desfasurata la Tecuci, a adus mai multe modificari in clasament. Ovidiu Serdean (Absoluto BJJ) a reusit sa castige atat categoria sa de greutate, cat si “Open-ul -76″ al incepatorilor. El a trecut pe locul al doilea in lupta pentru centura, la 8 puncte distanta de lider, Ciprian Iancu (Daos). Gheorghe Negru  (Daos) a coborat pe pozitia a treia. Lupta pentru centura va fi decisiva la Vilcea.

In disputa pentru centura categoriei “Open +76 Incepatori”, Claudiu Bordei (Daos) si-a mentinut pozitia de lider, avand 6 puncte avans fata de urmaritorul sau, Mircea Stanculescu (Absoluto BJJ). Recent promovat la centura albastra, Bordei este favorit la castigarea centurii, insa Stanculescu va face tot ce ii va sta in putinta sa recupereze deficitul de puncte. Pe locul al treilea s-a instalat Claudiu Pamfile (Vipguard Absoluto Tecuci).

In categoria “Avansati”, Open-ul “mic” este dominat de Dinu Bucalet (Absoluto BJJ), care are un avans de 6 puncte fata de ocupantul locului 2, Marius Stan (Absoluto BJJ). Pe locul al treilea se afla unul dintre veteranii competitiilor de BJJ din tara noastra, Stefan Serafim (Behring Romania).

Categoria superioara il are in fruntea clasamentului pe Horatiu Balint (Absoluto BJJ). El a dominat categoric acest sezon si are un avans de 17 puncte. Cei care il urmeaza in clasament sunt Mihai Georgescu (Behring Romania) si Camil Moldoveanu (Absoluto BJJ). Nici aceasta categorie nu este lipsita de suspans, avand in vedere ca participarea lui Balint la etapa Vilcea este incerta, el plecand a doua zi in SUA pentru participarea la Campionatul Mondial de BJJ!

Centurile care ii asteapta pe campionii Belt League:

centuri